Vinyl, Bjukitchen a jiné. Týden podle Lucky.


16.02. 2016

Tenhle týden jsme vyzpovídali produkční Lucku Kosovou, co si od pondělí do neděle nenechá ujít. Inspirujte se jejím výběrem a užijte si druhou půlku února!

Když mi Dominika napsala, že je řada na mně, abych připravila svoje tipy na příští týden, začala jsem v panice místo diáře otvírat citybee, goout a v tý největší hysterii Co, kdy, kde v Praze a fanonline.cz (ano, TEN Fan (!), pro někoho možná podivná tapeta na zastávce autobusu, ale v mém životě svého času mocný zdroj informací. Kde jsou ty doby, kdy jsme ve čtvrtek dopoledne obklíčili vrátnici, abychom se po vylepení novýho programu přilepili na plexisklo a odtrhli se až se školníkem v zádech). Byla jsem připravená strávit noc a třeba i dvě vyhledáváním těch nejvíc must see, must have, must hear, must be tipů, abych zamaskovala, že v druhý polovině února uznávám jedině must sleep. Nikdy nebojuju s takovou únavou, nechutí se oblíkat a vracet se nad ránem jako na konci zimy. Až bude teploměr atakovat dvacítku, proměním se zase v party girl, ale teď víc než měsíc před prvním jarním dnem si tu dvacítku užívám pěkně doma na gauči. Nemá smysl dál zapírat, pravda je venku. A přidávám tipy, jak si doma to čekání na společenskou sezónu zpříjemnit.

Tip první: Vinyl. Nový seriál o hudební scéně 70. let z dílny Martina Scorseseho. Skvělý recenze, skvělý hodnocení. Zatím nesdílím euforii Mirky Spáčilový z kritiky pro idnes.cz, ale možná jsem ještě namlsaná z poslední série Bron/Broen. Každopádně věřím, že se to rozjede, je to přece Scorsese.vinyl

Tip druhý: kuchařka BJUKITCHEN. Kdybych měla mít jenom jedinou kuchařku (a já vlastně mám jenom jedinou kuchařku), byla by to tahle. Asi nikdy nevyzkouším všech 15 variací na ovesnou kaši a pojedu si dál svoji oblíbenou, ale inspirace je to fantastická.

Tip třetí: Rozhovor Davida Štáhlavského s Pavlem Karousem na České rozhlase Plus. Co dodat.

O víkendu se snad vyhrabu z peřin. V sobotu je Den pro Kliniku II a v neděli probíhá Restaurant Day, protože pomalu začínáme připravovat třetí vydání Fair Fair finger food festivalu, půjdu to omrknout (minimálně do Veverkový).

Mějte se, Luc.

 

Přidávání komentářů není povoleno.